Missie

Mediacs, een toegewijd mediabureau gevestigd in Leuven, werd opgericht door Jonas Koto Ngbabo in 2021 met een duidelijk doel: de online aanwezigheid van kleine bedrijven in België versterken. We bieden gespecialiseerde diensten aan op het gebied van webdesign, branding, videoproductie en strategische online marketing, rekening houdend met de digitale uitdagingen waarmee lokale ondernemers worden geconfronteerd. Onze missie gaat verder dan enkel ondersteuning; we streven ernaar ook boeiende entertainmentcontent te produceren.

Visie

Mediacs heeft de visie om zowel een steunpilaar te zijn voor digitale ondersteuning van kleine bedrijven als voor innovatieve entertainmentcontent. We streven ernaar persoonlijk samen te werken met onze klanten, zodat ze zich partners voelen in plaats van klanten. In de toekomst ziet Mediacs zichzelf als producent van originele entertainmentcontent, een naam die zowel in de zakelijke als entertainmentsectoren van België bekend staat.

Waarden

Integriteit, samenwerking en innovatie definiëren Mediacs. We bevorderen een open geest, zodat elk project profiteert van diverse perspectieven. We zetten ons in voor persoonlijke en professionele groei in een omgeving waar teamleden kunnen bloeien. De banden van vriendschap binnen ons team vertalen zich in een warme, transparante relatie met onze klanten. Als vooruitstrevend digitaal bureau in Leuven zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends.

Doel

Ons directe doel is de voorkeurskeuze te zijn voor kleine bedrijven in België die digitale transformatie zoeken. Terwijl we onze reputatie vestigen, is onze langetermijnvisie duidelijk: de overstap maken naar de entertainmentindustrie, opvallende shows en content produceren en Mediacs positioneren als een leider in zowel zakelijke ondersteuning als entertainment.

mediacs diensten

Digitale oplossingen voor uw zaak

Web Design

Heb je wat moeite om je digitale identiteit sterk te maken? Hier bij Mediacs, kunnen wij jou helpen om digitaal aanwezig te kunnen worden! Geef ons een seintje en dan zitten we eens samen om te bespreken hoe wij jou kunnen helpen om tot the next level te geraken!

Video

Heb je ideeën maar krijg je ze niet concreet uitgewerkt? Heb je nood aan videocontent zoals promofilmpjes, testimonials of explainervideo’s etc? Hit us up en we kunnen samen eens zien wat we kunnen beteken voor jouw project!

Branding

Mediacs verzorgt je branding van A tot Z. We begeleiden u door het hele proces en zorgen voor de perfecte uitvoering van het project. Een persoonlijke fit voor iedereen.

Online Markerting

Wil je je brand sterker maken door een focus te leggen op digitale strategieën? Wil je je branding naar een hoger level brengen? Geef ons dan zeker een seintje en dan kunnen we er samen naar kijken!

CEO & Oprichter

Jonas Koto Ngbabo

 • Customer relations / sales
 • Videografie
 • Video editing
 • Webdesign
 • Social media management

Hoofd van operaties

Iftekhar Shafin Dip

 • Project management
 • Digitale marketing
 • Marketing strategie
 • Communicatie
 • Fotografie

Technisch designer

Jeroen Bloemen

 • Webdesign
 • Coding
 • Video editing
 • Graphic design
 • 3D production

hoe we werken

Onze aanpak

Bij Mediacs begint elk project met een persoonlijke kennismaking, waarbij we luisteren naar de behoeften van de klant en samen brainstormen. We verdiepen ons in wie de klant is, wat hun doelstellingen zijn, en leren over de doelgroep, stijl en toon. Deze fase omvat het verzamelen van inspiratie en referentiepunten om een solide basis voor het project te leggen.

Na de brainstormsessie creëren we een visueel overzicht om te verzekeren dat we op één lijn zitten met de klant. Dit overzicht bevat een samenvatting van onze brainstorm, schetsen, moodboards en creatieve voorstellen. Het doel is om de klant actief te betrekken bij het proces en hun branding-elementen te integreren. Pas na goedkeuring van de klant, gaan we over naar de implementatiefase.

Mediacs hanteert een agile aanpak. We betrekken de klant gedurende het hele proces, waarbij we regelmatig updates en vooruitgang tonen. Dit stelt ons in staat om te verzekeren dat we op het juiste pad zijn en biedt de klant inzicht in de voortgang. We staan open voor kleine aanpassingen en bieden de mogelijkheid tot twee grotere revisies, ervan uitgaande dat de belangrijkste beslissingen in de eerdere fasen zijn genomen.

Na het doorlopen van alle fasen, voeren we een grondige controle uit om te verzekeren dat alles compleet is en aan de verwachtingen van de klant voldoet. Naast de twee inbegrepen revisies, bieden we de optie om extra revisies aan te kopen. We streven naar volledige tevredenheid en volgen na aflevering van het project op voor mogelijke toekomstige samenwerkingen.

2021

Mediacs gaat van start