Top oplossingen voor


Breng jouw merk tot leven met creatieve en innovatieve oplossingen!
Wij helpen je bij het opbouwen van een sterke aanwezigheid in de wereld van digitale media.

Waarom Mediacs?

Gepersonaliseerde en samenwerkende aanpak

Uitgebreid aanbod van diensten

Up-to-date in digitale innovatie

Versterk jouw merk met Mediacs:
Experten in Digitale Verhalen en Marketing Innovatie

Bij Mediacs zijn we meer dan alleen een mediabureau; we zijn jouw digitale verhalenvertellers. Met een diepgewortelde passie voor het creëren van boeiende verhalen, is ons team toegewijd aan het versterken van de stem van jouw merk in de digitale wereld. Door gebruik te maken van vooruitstrevende strategieën en innovatieve oplossingen, hebben we talloze merken geholpen zich een weg te banen door het steeds veranderende medialandschap. Van contentcreatie tot digitale marketing, onze expertise zorgt ervoor dat jouw merk niet alleen opvalt, maar ook resoneert bij jouw doelgroep. Werk samen met ons en ervaar het verschil van Mediacs terwijl we jouw digitale aanwezigheid naar nieuwe hoogten tillen.
mediacs diensten

Digitale oplossingen voor jouw zaak

Web Design

Mediacs brengt uw digitale visie tot leven met complete webontwikkeling, inclusief domeinregistratie en SEO, versterkt door persoonlijke brandingdiensten.

Content creatie

Mediacs creëert boeiende multimedia content, van video's tot podcasts, met een flexibel en collaboratief productieproces.

Branding

Ons team ontwikkelt een unieke merkidentiteit, van logo tot huisstijl, inclusief de mogelijkheid om uw merk op merchandise te plaatsen.

Social Media Management

Wij ontwikkelen en beheren uw social media strategie, van contentcreatie tot community management, geïntegreerd met branding voor maximale impact.

case studies

Uitgelichte projecten

Het Huys

Mediacs ontwikkelde voor Het Huys een gebruiksvriendelijke website die zowel hun portfolio categoriseert als een webshop integreert, wat resulteerde in een verbeterde digitale aanwezigheid en een platform voor klantinteractie.

Web design

Unesda

Mediacs overwon de tijdsbeperkingen met de UNESDA-president door effectieve productie van kwalitatieve videocontent, wat leidde tot klanttevredenheid en herhaalde opdrachten.

Videografie

Tuinen Seb

Mediacs versterkte de merkidentiteit van Tuinen Seb door een sterk, professioneel logo te ontwerpen dat hun zichtbaarheid op sociale media verbeterde en de basis legde voor toekomstige uitbreidingen in branding en webontwikkeling.

Logo design

Lejon

Mediacs versterkte de online aanwezigheid van LE(J)ON's KICK-OFF evenement door actief sociale media management, wat resulteerde in verhoogde betrokkenheid en een succesvolle samenwerking, leidend tot toekomstige projecten.

Videografie
Reviews

Wat onze klanten zeggen

“Vlaamse Dienst Speelpleinwerk vroeg mediacs om een aantal video's te shooten. We zijn zeer tevreden met het resultaat en de kwaliteit van de video's. De communicatie met Jonas liep ontzettend goed en flexibel, waarvoor wij ontzettend dankbaar zijn!“

“Ik ben erg tevreden over de werking van Mediacs. Het team heeft goed naar mijn noden als klant geluisterd waardoor het voorstel er meteen “boenk” op was. Het bedrijf is een betrouwbare aanrader.“

“Zeer tevreden over onze samenwerking met Jonas. Hij denkt mee met ons, komt de afspraken na en heel belangrijk altijd enthousiast!“

“Altijd een fijne samenwerking! Jonas levert goede kwaliteit af en is zeer flexibel (zowel in manier van samenwerking als op vlak van last minute aanpassingen). Ik kan hem zeker aanraden!“

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen?

Mediacs is gespecialiseerd in een reeks complementaire diensten, waaronder contentcreatie (videografie, fotografie, sjablonen voor sociale media), branding (kleurenschema's, logo's, lettertypen), webdesign (het bouwen, hosten en onderhouden van websites) en social media management (het beheren van communicatiekanalen, het leveren van content en copywriting).

Hoewel we ons voornamelijk richten op kleine bedrijven, is Mediacs toegewijd om het go-to bureau te zijn voor digitale behoeften voor zowel kleine als grote organisaties. Onze aanpak is op maat gemaakt om aan de unieke vereisten van elke klant te voldoen, ongeacht hun grootte.

Ja, we zijn gevestigd in Leuven, maar onze diensten strekken zich uit tot klanten in heel België, met onze grootste klanten gevestigd in Brussel en Antwerpen. We zijn uitgerust om te voldoen aan de digitale behoeften van bedrijven door het hele land.

Ons unieke verkooppunt is onze samenwerkende en persoonlijke aanpak. We werken nauw samen met onze klanten, zorgen ervoor dat ze deel uitmaken van het proces en volledig begrijpen wat hun behoeften zijn. Deze aanpak helpt ons vertrouwen op te bouwen en op maat gemaakte oplossingen te leveren.

Mediacs biedt verschillende pakketten met verschillende prijzen en functies, afgestemd op de uiteenlopende behoeften van onze klanten. We bieden ook aangepaste offertes en elk pakket bevat een vast aantal revisies, met de optie om extra revisies te kopen indien nodig.

Ons onboardingproces begint met een informeel gesprek, online of persoonlijk, om het bedrijf van de klant te begrijpen en Mediacs voor te stellen. We bespreken waarden, behoeften en referenties, gevolgd door een voorstel. Eenmaal geaccepteerd, werken we nauw samen met de klant, waarbij we gedurende het project feedback opnemen om te voorkomen dat we opnieuw moeten beginnen. Na een project volgen we altijd op om verdere hulp te bieden.

Momenteel hebben we geen specifieke casestudy's om te delen, maar we hebben een trackrecord van succesvolle projecten in verschillende domeinen, wat onze expertise en klanttevredenheid weerspiegelt.

Ons team beschikt over een diverse vaardigheden, met achtergronden in Bedrijfsmanagement, Media & Entertainment Business en Digitale Media Marketing. Dit omvat expertise in videoproductie, grafisch ontwerp, webontwikkeling en -ontwerp, projectmanagement en budgettering.

We richten ons momenteel op het opbouwen van onze klantrelaties en het verbeteren van onze serviceaanbiedingen. Netwerken en deelname aan branche-evenementen zijn gebieden die we in de toekomst willen verkennen.

Potentiële klanten kunnen contact opnemen via het contactformulier op onze website of rechtstreeks via e-mail op info@mediacs.be. Na het eerste e-mailcontact kan een gesprek worden gepland om een mogelijke samenwerking te bespreken.