KLant

Het Huys

Dienste

Webdesign

Project Overzicht

Het Huys, opgericht door Dena Huys en Mathias Sourbron, is een dynamisch productiebedrijf gevestigd in Antwerpen. Gespecialiseerd in zowel fotografie als videografie, hebben ze samengewerkt met gerenommeerde klanten zoals Roland CE, Vijf TV en Guylian Chocolates. Hun behoefte was tweeledig: hun diverse portfolio op een georganiseerde manier tentoonstellen en een webshop in hun website integreren.
Het website design process:
Uitdagingen en Doelstellingen:
Het Huys zocht een platform dat niet alleen hun projecten in categorieën zoals Videografie en Fotografie toonde, maar hen ook in staat stelde producten te verkopen en samenwerkingsaanvragen te faciliteren. Ze benadrukten de noodzaak van een gebruiksvriendelijke interface om zelfstandig inhoud te kunnen bijwerken.
Oplossing door Mediacs:
Mediacs nam de uitgebreide taak op zich om hun website te bouwen, domein- en hostingdiensten te beheren, en klantvriendelijke oplossingen te bieden. Gezien de wens van de klant voor autonomie in contentbeheer, kozen we voor Squarespace vanwege het gebruiksgemak en de flexibiliteit. Deze keuze vereenvoudigde het proces van het integreren van hun portfolio en webshop, evenals het samenvoegen van inhoud van een oudere website.
Ontwerp- en Ontwikkelingsproces:
Onze ontwerpaanpak werd geleid door de voorkeur van Het Huys voor een esthetiek die zowel schoon, helder als eenvoudig is, maar toch effectief en elegant. Via een reeks gesprekken, WhatsApp-berichten en e-mails wisselden we ideeën en inspiraties uit. Regelmatige updates en beoordelingen werden via gesprekken uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het ontwerp perfect aansloot bij hun visie.
Resultaat:
De uiteindelijke website heeft niet alleen aan de verwachtingen van Het Huys voldaan, maar deze overtroffen. Het dient als een centraal digitaal platform waar hun werk prachtig wordt tentoongesteld en producten effectief worden vermarkt. De website heeft hun digitale aanwezigheid aanzienlijk verbeterd en biedt een one-stop-bestemming voor potentiële klanten en samenwerkingspartners.
Doorlopende Ondersteuning:
Mediacs blijft ondersteuning bieden aan Het Huys, hen assisterend met eventuele website-updates of technische behoeften. Deze voortdurende relatie onderstreept onze toewijding aan klanttevredenheid en langdurige ondersteuning.