Klant

Tuinen Seb

Diensten

Logo design

Project Overzicht

Tuinen Seb, een bedrijf gespecialiseerd in tuinonderhoud en -aanleg, waaronder het snoeien van hagen, grasmaaien, blad ruimen en bomen vellen, benaderde Mediacs voor hulp bij hun branding. Het primaire doel was het creëren van een sterk en herkenbaar logo dat de visie en professionaliteit van het bedrijf weerspiegelt.
Het website design process:
Uitdagingen en Doelstellingen:
Tuinen Seb zocht naar een manier om hun merkidentiteit te versterken en hun zichtbaarheid op sociale media te verbeteren. Een goed ontworpen logo was de eerste stap in dit proces, met de mogelijkheid om in de toekomst uit te breiden naar een volledige website en verdere professionalisering van hun sociale media kanalen.
Oplossing door Mediacs:
Na een initiële bespreking over de doelen, het bedrijf en de visie van Tuinen Seb, ging Mediacs aan de slag met het ontwerpen van het logo. De communicatie verliep voornamelijk via e-mail, en al snel werd een passend logo ontworpen dat nu gebruikt wordt op alle sociale media kanalen van Tuinen Seb.
Resultaat en impact:
Het nieuwe logo heeft de merkidentiteit van Tuinen Seb aanzienlijk versterkt. Het weerspiegelt de professionaliteit en de kernwaarden van het bedrijf, waardoor hun zichtbaarheid en herkenbaarheid op sociale media zijn verbeterd. De tevredenheid van de klant met het resultaat heeft de deur geopend voor toekomstige samenwerkingen op het gebied van website ontwikkeling en verdere branding.
“Ik ben erg tevreden over de werking van Mediacs. Het team heeft goed naar mijn noden als klant geluisterd waardoor het voorstel er meteen 'boenk' op was. Ik wilde een goed en sterk logo voor mijn bedrijf met de mogelijkheid tot een website en het professionaliseren van mijn social media kanalen. Met succes! Normaal geef ik geen 5 sterren maar als het goed is, mag het gezegd worden. Het bedrijf is een betrouwbare aanrader. Bedankt Mediacs”
Seb / CEO