Klant

Unesda

Diensten

Videografie

Project Overzicht

UNESDA, een invloedrijke Europese vereniging die al meer dan 60 jaar producenten van niet-alcoholische dranken vertegenwoordigt, zocht naar een manier om hun boodschap effectief te communiceren via videocontent. Hun doel was om de visie en inspanningen van de organisatie, gericht op duurzaamheid en verantwoorde consumptie, te delen met een breder publiek.
Het website design process:
Uitdagingen en Doelstellingen:
De grootste uitdaging was de beperkte tijd beschikbaar met de UNESDA-president, die een druk schema had. Het doel was om in deze korte tijdspanne kwalitatieve videocontent op te nemen, inclusief een lange speech en meerdere kortere clips voor sociale media, verrijkt met passende animaties.
Oplossing door Mediacs:
Mediacs nam de volledige productie en postproductie van de video's op zich, gebruikmakend van ons Adobe-pakket, waaronder After Effects en Premiere Pro. Dit omvatte opnames met de UNESDA-president, b-roll in het kantoor, en het creëren van animaties, intro's, outro's, en ondertiteling. Na het verzenden van een eerste versie voor feedback, verwerkten we de ontvangen opmerkingen zorgvuldig, wat leidde tot meerdere revisies totdat de klant volledig tevreden was.
Ontwerp- en Ontwikkelingsproces:
We hebben nauw samengewerkt met UNESDA om hun huisstijl te integreren in de video's. Dit zorgde voor een naadloze visuele ervaring die de identiteit van UNESDA weerspiegelde, van de ondertiteling tot de animaties.
Resultaat:
Het project werd een groot succes, wat blijkt uit het feit dat UNESDA terugkeerde voor de productie van extra video's. De tevredenheid van de klant met de oorspronkelijke video's leidde tot twee extra opdrachten, waarbij het proces net zo soepel verliep als de eerste keer.
Doorlopende Ondersteuning:
Deze case benadrukt de flexibiliteit en het aanpassingsvermogen van Mediacs in het voldoen aan de specifieke behoeften van de klant, zelfs binnen een strak tijdschema. Het succes van dit project onderstreept onze expertise in videoproductie en onze toewijding aan klanttevredenheid.